Kontorsstädtjänster har kommit långt, särskilt med den höga efterfrågan på grund av coronavirus-pandemin (COVID-19). Människor har varit tvungna att förstärka sina städ- och saneringsvanor, särskilt när de interagerar med människor utanför sina hem. Stratus Building Solutions ger kunderna de kontorsstädtjänster som de har vuxit till att lita på och är beroende av, nu mer än någonsin.

Innovativa verktyg och processer förändrar i grunden hur företagsägare styr sina företag; och hur de anställda beter sig i sina dagliga liv. Att hålla sig medveten om nya verktyg och trender innebär att ligga före konkurrenterna. Vi samlade de bästa nya tekniska innovationerna inom kontorsstädning. Dessa innovationer förändrar hur vi städar kontor. Läs mer om ny teknik här.

Vill du prova på ny teknik eller robot städning så läs nicetech.

städfirma-stockholm-

Grön rengöring

“Going green” har varit en buzz-fras i många år nu; inom alla sektorer som strävar mot ett mer hållbart och miljömedvetet sätt att leva. Going green berör alla områden inom vaktmästeri, från städprodukter till utrustning och sanitetsartiklar. Läs även ” vad tycker ni om städhjälp? – jag provar nu!

Elektrostatisk sprutdesinfektion

Elektrostatisk sprayteknik är ett nytt sätt att applicera rengöringsmedel, desinficeringsmedel och desinfektionsmedel för att hjälpa anläggningar att behandla ytor, ofta på kortare tid och med bättre täckning än traditionella rengöringsmetoder. Tekniken är ganska ny för kontorsstädningsvärlden men är väletablerad inom andra områden, inklusive jordbruk, fordon och garvningsindustrier.

Sprutarna fungerar genom att elektrostatiskt ladda vätskor, såsom desinfektionsmedel och desinfektionsmedel, när de passerar genom spraymunstycket. Detta genererar laddade droppar som stöter bort varandra och aktivt söker upp en yta. Laddningen tillåter dem att belägga alla sidor av en yta, vilket skapar ett enhetligt lager av spray, även på svåråtkomliga områden som andra manuella rengöringsmedel kan missa. Resultatet är en optimal nivå av rengöring.

UV-C Saneringsstav

UV, eller ultraviolett ljus, kan användas för att utrota olika typer av mögel, dammkvalster, bakterier och virus. Vanligast förekommande på sjukhus och industrianläggningar tidigare, utvecklingen av UV-saneringsstaven tillåter vaktmästeri att implementera fördelarna med ett sådant verktyg i sina städtjänster på ett större antal platser.

-städfirma-stockholm-

VCT golvrengöringsteknik

Din anläggnings golvytor är utsatta för hårt slitage och kan skadas med tiden. De flesta är skyddade med flera tunna lager av polymer- eller vaxfinish, vilket ger en glansig, reflekterande beläggning som kan förbättras eller återställas med mekanisk polering. Den här filmen kan slitas ut med tiden. För att underhålla beläggningen och golvytan under använder man en unik blandning av toppmodern teknik och rengöringsmetoder för att bibehålla eller återställa integriteten hos ditt golv.

Metoderna minimerar användningen av högtryckstvätt som kan skada ytor, remsa färg eller beläggningar och lossa fogmassa. Istället använder man branschens bästa utrustning med unik tvätt-, skrubb- och torrteknik som använder 90 procent mindre vatten och tvättmedel än traditionella rengöringsmetoder. Man arbetar grönare genom att använda mindre energi, mindre vatten och färre starka kemikalier som kan skada miljön.

I pandemins tid är kommersiell städning inte längre en lyx och dessa verktyg kan hjälpa till att hålla dina anställda säkra. Begär en kostnadsfri uppskattning idag genom att klicka in dig på städfirma stockholm.

Här kan du läsa om en annan form av städning och hur du samtidigt sparar pengar – Så städar du upp i din hushållsekonomi!

I denna bloggen a-stad kan du jämföra tjänster och priser mellan olika bolag.

Läs jeapie om du är intresserad av att läsa teknik artiklar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *