Reparera dina skadade hårstrån innan det kalla vädret slår till.

När vintern är på väg så betyder att det är den perfekta tiden att uppdatera din hårvårdsrutin och använda dessa hårprodukter för att hålla ett fint och snyggt hår. 

Ut med det gamla och in med det nya (åtminstone när det kommer till ditt hår). Om du någon gång hamnar i hårsvall kan det vara ett tecken på att din hårvårdsrutin behöver uppdateras och att det är dags att reparera ditt skadade hår. Oavsett vad du har för anledning till att du vill göra en förändring har det aldrig varit lättare att trycka på återställningsknappen lagom till vintern. Läs vidare för 4 enkla tips om hur du reparerar ditt skadade hår innan nästa vintern genom att uppdatera din hårvårdsrutin med dessa hårprodukter, tänk också på att detta har dom lagt ner mycket forskning på för att göra det så bra som möjligt för dig och dina hårproblem.

Läs mer om den senaste Energi och miljö tekniken här.

hårprodukter-eyracure

TIPS 1: ÅTERSTÄLL DITT HÅR

Alternativt kan du också ge håret en närande upplevelse med eyracures färdiga paket för att återställa ditt hår. Behandlingen är för torrt, skadat hår och kan hjälpa till att reparera och återfukta allvarligt uttorkade hårstrån som arbetar för att återfå fukt som förlorats under sommaren. Eftersom den innehåller en blandning av keravisprotein, vitamin B och gyllene marulaolja kan håret kännas starkare och se glansigare ut. Det skyddar också din hårfärg så att dina hårstrån kommer att vara levande hela säsongen. Skarpt, kallt väder ger det perfekta tillfället att rocka glansigt hår. Läs mer om permanent hårborttagning på mingranne.se

TIPS 2: UPPDATERA MED MASK

Om du upptäcker att ditt hår har svårt att absorbera eller behålla fukt kan det vara dags att lägga in en mask i din hårvårdsrutin. Det är trots allt inte ovanligt att torrt hår som går igenom en säsongsövergång behöver lite extra TLC. Att använda en mask kan inte bara göra att ditt hår känns mjukare, det kan också göra att hår som är benäget att trassla känns hanterbart. För en kladdfri mask fylld med fukt, prova eyracures produkter.

hårprodukter-eyracure-volym-

TIPS 3: MAXA UT VOLYMEN

När vädret svalnar, blir ditt hårs volym också mindre. Låter galet, eller hur? Tänk på det: på sommaren är luftfuktigheten skyldig till att håret krusas upp, men det är användbart eftersom det gör ditt hår tillräckligt stort för att få volym. När hösten kommer fram blir det mindre luftfuktighet, och det kan komma som en chock för ditt hår eftersom det blir slappt och får mindre volym. För att kompensera för bristen på fukt, ge volymutmanat hår en boost med eyracures produkter och tillbehör som omedelbart lyfter rötterna och förstärker ditt hår igen.

hårprodukter-eyracure-volym-statiskt

TIPS 4: AVBRYT STATISKT

Det är ingen överraskning att kallare väder kan få håret att kännas som om det är fullt av statisk elektricitet eftersom, återigen, brist på fukt i luften kan skicka hårets elektroner i överväxling och orsaka en ökning av statisk elektricitet. 

Vad som är ännu mer problematiskt är att statisk elektricitet är särskilt vanligt i rakt torrt hår. För att hålla oväntade stötar borta, spraya ditt torra eller skadade hår med en eyracures produkter innan styling. Genom att återfukta håret hjälper det till att skära ner på oönskad statisk elektricitet. Extra bonus, det skyddar ditt färgbehandlade hår samtidigt.

På skönhetsbloggen här ohmarylane.com kan du läsa mer om: Hårprodukter – Schampo som reparerar skadat hår

Är du redo att ta din hårvård till nästa nivå? Oavsett vilken årstid det är, gå in och kika på hårprodukter för uppdaterade råd om hårvård.

I Tribalveda får du fler hårvård tips.

För hårbehandlingar så besöker du modekartan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *